שף פרטי לאחר ימי הקורונה
משבר הקורונה, שנחת על ישראל לפני שנה וחצי, הביא להרבה מאד אנשים בישראל אתגרים שהם לא ציפו להם. בזמן המגיפה...
משבר הקורונה, שנחת על ישראל לפני שנה וחצי, הביא להרבה מאד אנשים בישראל אתגרים שהם לא ציפו להם. בזמן המגיפה...
כמה עולה שף פרטי? המחירון המפתיע של השפים הפרטיים: אם גם אתם מוצאים את עצמכם מריירים על עוד מנה...
נאלצים לקיים אירוע קטן בבית בעקבות הקורונה? שף פרטי בבית או בגינה הופך לטרנד החם של התקופה ומשקף את הביקוש...
צוות הקריאייטיב מעדיף טיול טרקטורונים, מחלקת משאבי האנוש מעדיפה יום בבריכה ואנשי הטלמיטינג בכלל היו מעדיפים יום חופש בבית......
כל חגיגה שמחה זקוקה לטעם נפלא שעובר אל הקיבה! אז מה מציע לכם קייטרינג למסיבות חוץ מאוכל טעים וצלחות מעניין?...
אם עד היום התמקדתם רק במנה העיקרית, תעשו הרבה כבוד לחוויית הקינוחים שהולכת ומתפתחת בענף האירועים ומשדרגת את הטעמים וצורות...
עוף אפוי היטב, שחום ופריך בתוספת טעם מתקתק הוא אחד המטעמים הביתיים המוצלחים ביותר והאהוב על כל גיל. עוף בדבש...
פיצה היא החברה הכי טובה, המצילה מיום אפור והג'אנק הלאומי שכולנו משתגעים עליו. אה כן, היא יכולה גם להיות חריפה...
בופה ענק ועמוס מטעמים, מאפים וסלטים טריים, עשרות ועד מאות משתתפים ושף אחד שמבשל לכם בהמון אהבה. זקוקים לקייטרינג לאירוע...
כשהפיקניק הרגיל והשגרתי כבר לא מספק אתכם ובכנות, כבר מאסתם מאוכל אירועים סטנדרטי ומיושן, אפשר להזמין קייטרינג בטבע בניצוחו של...
אוהבים לבשל ורוצים לקחת את זה לרמה הבאה? רוצים להתחיל אבל אין לכם מספיק ידע? רוצים להעשיר טכניקה ולקבל השראה...
השפים כבשו את הרחובות הראשיות בכל עיר, את מסך הטלוויזיה ועכשיו גם את הבית שלכם. אתם יכולים להמשיך ולתהות עוד...
בארץ קטנה ויפה עם אהבה כל כך עצומה לקולינריה, עולם הבישול וקסם המטבח, אנחנו תמיד מחפשים את הטעם המושלם, ההגשה...
מתכננים מסיבת יום הולדת, מסיבת רווקים/ רווקות או כל סיבה אחת למסיבה? שף פרטי לאירועים יגיע אליכם למקום האירוע, יביא...
"זה לימד אותי המון דברים חדשים". "חוויה של שכרון חושים". "התמכרתי". "עברתי מבישול פשוט לבישול ברמה מקצועית". כל כך הרבה...
הוא עסיסי, מלא טעם ואנחנו כל כך אוהבים אותו. האנטריקוט הוא אחד מנתחי הבשר האהובים והמשובחים ביותר שכל קרניבור נהנה...
היא טעימה על גבול הממכרת, משביעה, בריאה ועד היום לא ברור מהיכן באה, אבל אנחנו אוהבים אותה בכל זאת. אז...
איך נותנים לאוכל טעם ממכר? למה בצל ירוק עדיף על לבן? מה עושים כשהתנור לא אופה דברים בצורה אחידה? ושמישהו...
כדי ליצור את המאפה המושלם צריך דיוק והרבה ידע. סטייה של 3 גרם חלמון ביצה עלולה לשנות את המרקם, ההתפחה...